Två personer håller om varandra.

Bli DigiVi-samarbetspartner!

Som samarbetspartner till DigiVi så gör din verksamhet, organisation, kommun eller region det möjligt för fler att ha ett tryggt socialt liv på nätet.

Bli samarbetspartner!

Representerar du en verksamhet, kommun, region, förening eller annan organisation?
Vill ni bidra med förutsättningar för att fler personer med funktionsnedsättning ska kunna ta del av de sociala möjligheterna med internet?

Då kan ni bli en samarbetspartner till DigiVi, med ett eller flera DigiVi-ombud, som hjälper användare att registrera sig på DigiVi. Det kostar ingenting att vara samarbetspartner. Det enda som krävs är att det finns ett beslut från chef eller verksamhetsansvarig om att vara samarbetspartner. Ni behöver också bestämma vem eller vilka som ska vara era DigiVi-ombud.

Här kan du läsa mer om att vara DigiVi-ombud

Som samarbetspartner ska ni bidra med möjligheter att registrera sig i appen, genom att medarbetare eller förtroendevalda blir DigiVi-ombud. Som organisation köper ni ingen tjänst. Ni har inte heller tillgång till eller ansvar för personuppgifter i appen. I chattar och annat i appen är det varje enskild användare som har ansvar för sina egna handlingar, precis som i andra sociala medier.

DigiVi kommer alltid att vara gratis för den som använder tjänsten. Beroende på hur det ser ut med annan finansiering så kan det i framtiden tillkomma licensavgifter för samarbetspartners. Men det är ingenting som man förbinder sig till genom att bli samarbetspartner nu. Det påverkar inte heller de användare som ni registrerar nu.

Är ni intresserade av att samarbeta med DigiVi?
Här kan du fylla i en intresseanmälan:

Intresseanmälan för samarbete med DigiVi

Om du har frågor så får du gärna kontakta oss på digivi@relationersomfunkar.se